КАВИТАЦИЯ

Home / Услуги / КАВИТАЦИЯ

КАКВО Е КАВИТАЦИЯ?

Кавитация е процеса на предизвикване на отслабване на организма ви с помощта на ултразвук в течността в тъканите. Метода кавитация използва контролирана високочестотна вълна, генерираща мехурчета. Мехурчетата се спукват за промените в налягане и мастните клетки между третираните зони в резултат се разрушават. Тези мастни клетки се превръщат в течност, която се извежда от организма с помощта на лимфната и отделителна система.

Ултразвукови вълни въздействуват в кожата като водят до ограничениаване на обема на мазнините в тъканите. Ефекта от кавитацията прави мастните тъкани меки, отделя ги от другата тъкан като образувалата се течност се изхвърля от организма. Намаляването на вашето тегло с помощта на кавитация е един от силните и бързи медицински методи за премахване на мастните депа като се изключи операция (хирургическа интервенция).

Благодарение на кавитацията Вие можете да промените формата на тялото си, да намалите целулита си, да намалите мастните образувания и натрупванията на мазнини без да причинявате вреда на целостта на вашите тъканит, което Ви дава възможността да се получите една абсолютно безопасна процедура! С пакет от няколко кавитации вие ще постигнете бързо и безопасно отслабване и видимо по-красива фигура.

Чрез ултразвуков генератор, който произвежда микро вакуумни балончета в течната или мастна тъкан, след което балончетата претърпяват имплозия. Този физичен феномен се нарича кавитация.

AКT (акустична кавитационна технология) води до вътреклетъчно разрушаване на връзките между адипоцитите и като траен ефект, разрушава мембранните им стени., задействан от системата AКT, е нова генерация ултразвукова технология. AКT динамично генерира честоти около 40KHz, които увеличават резонансния ефект върху мастните клетки.

Зоните с по-голямо натрупване на мастни наслоявания при женското тяло са: долната част на гърба, седалищните части, корема, външната страна на бедрата и около коленете.

Редуциране на обиколката още след първата процедура!

Има видими и трайни резултати, които почти могат да се сравнят с липосукция, като същевременно липсва неудобството от инвазивна интервенция.

Уникалността на процедурата се дължи на следните три механизма на действие:

1. ЛИПОЛИЗА – първоначалното действие на е фокусирано върху триглицеридите (TGs) в мастните клетки – клетъчните връзки се разпадат на свободни мастни киселини и глицерол. Свободните мастни киселини, които се неразтворими във вода, се свързват с веществото албумин и чрез него се пренасят към черния дроб или други органи, които имат нужда от високо енергийни съставки. С други думи, свободните местни киселини, освободени от третираните мастни клетки, се обработват от организма по естествения път, който природата е определила за пренасянето на мазнини.

2. ЛИПОКЛАЗИЯ – Вторият механизъм на действие на кавитацията.Трайно разрушава мембраната на мастните клетки и по този начин освобождава триглицеридите от самите клетки. Голяма част от триглицеридите се разпадат на свободни мастни киселини и глицерол, които се обработват от организма по описания по-горе начин. В случай, че триглицеридите не се разпаднат, те се свързват с липопротеини с ниска плътност, намиращи се в лимфата. Тези липопротеини се разграждат и така биват траспортирани към черния дроб, където се разпадат на свободни мастни киселини и глицерол.

3. ЛИПОИНДУКЦИЯ – има и трети механизъм на действие, който се получава след изменението на мембраната на мастните клетки след кавитационния ефект . Обработената мембрана губи някои от своите качества, в случай, че не е разрушена, като по този начин не е в състояние да се регенерира. Имунната система я разпознава като „чужда” и бива унищожена от микрофагите.

В заключение, освободените триглицериди или техните производни се изхвърлят от организма по естествен метаболичен начин, чрез урината. Процесът не изисква намесата на нови или неестествени метаболични процеси. Също така, триглицеридите от адипоцитите, се пренасят към черния дроб, където се „рециклират” за да отговорят на нуждите на организма.

Тези три механизма на действие акцентират върху важността на дрениращите процеси, нужни след всяко третиране .

УБЕДЕТЕ СЕ ЧЕ СЛЕД ПРОЦЕДУРАТА ЩЕ ВИ НАПРАВЯТ ЛИМФЕН ДРЕНАЖ, АКО НЕ ИЗВЪРШВАТ ТАЗИ УСЛУГА НАПРАВЕТЕ НА ДРУГО МЕСТО ПРОЦЕДУРАТА ИЛИ ДРЕНИРАЩ МАСАЖ!

КАВИТАЦИЯ ” ПО УЧЕБНИК “!

ЗАЩО НАШАТА КАВИТАЦИЯ Е РАЗЛИЧНА ?

Първото което ни отличава от всички останали е изключителното внимание към всички детайли, независимо дали ползвате промоционална услуга или не, вниманието към Вас е всеотдайно!

При нас кавитацията е цяла програма която гарантира резултати, не са мо ги обещава ,но те са ФАКТ! Защо нашата кавитация е без аналог?

Преди процедурата, една седмица или три дена, провеждаме тренировки и масажи с платформа FITVIBE EXCEL – за този период задвижваме кръвообращението, тонизираме мускулите, активираме хормоналният баланс и не напоследно място, дълбокият целулит изиза на повърхността, мазнините се отделят от мускулите, стават по-меки и лесни за отстраняване.

ПОДГОТВЯМЕ ТЯЛОТО ЗА НЕИВАНЗИВНА ЛИПОСУКЦИЯ!

Резултат има, но за това са необходими няколко процедури.

Важно е какво е състоянието на мазнините, дами които са правили преди процедурата антицелулини процедури, или са правили масажи на вибрационната платформа, имат зашеметяващ резултат още след първаа кавитация – винаги най-млко по един см. на процедура .

За по-слабите хора след 4-та процедура, за по-пълните са необходими около 10 терапии.

Предишен опит и ефект от различни диети също трябва да се вземат под внимание, за да се разбере какво не е дало резултат.

Ние изготвяме и хранителен режим при желание на нашите клиенти , не са необходими огромни ограничения, все пак бъдете разумни

СЪЩО КАТО ТУНИНГОВАНАТА СПОРТНА КОЛА, ВАШЕТО ТЯЛО ИМА НУЖДА ОТ ВИСОКОКАЧЕСТВЕНО ГОРИВО ЗА ДА СЕ ДВИЖИ ПО-НАЙ-ДОБРИЯТ НАЧИН!

КАКВО ВКЛЮЧВА КАВИТАЦИЯ ОМНИА ?

1  ПРОЦЕДУРА

  • Масаж с вибрационна платформа FITVIBE EXCEL.
  • Кавитация зона .
  • Лимфен дренаж на цяло тяло с вакуумно – ролков масаж с лед светлини.
  • Разяснения как да промените храненето си.
  • Анализи на теглото и водене на дневник с резултати.

ОБЩА СТОЙНОСТ НА ОТДЕЛНИТЕ УСЛУГИ 80 лв.

ЦЕНА КАВИТАЦИЯ ОМНИА 60 лв

ЦЕНА САМО КАВИТАЦИЯ ПЛЮС РЪЧЕН ЛИМФЕН ДРЕНАЖ НА ЗОНА 40 лв

При закупуване на пакет от пет процедури получавате 20% отстъпка .